Name on it tilbyder dig mulighed for at få dine egne billeder / motiver printet på puder og duge.Du kan kombinere billede, tekst og grafik som du selv ønsker.

Det er en fantastisk ide, hvad enten du ønsker at designe hjemme med dine egne puder, eller hvis du skal holde fest som fx konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller har lyst til at lave en sjov dug til nytårsfesten.

For at lave produktet til dig har vi brug for det / de billede(r) som du vil have på din pude eller dug.

Du skal bare sørge for at billedet er i god kvalitet – vil typisk fylde et par MB eller mere. 

Hvis der er tale om grafik eller tekst, det kan fx være et logo eller monogram, eller bare de citater som du nu mener er relevant til dig, skal du sørge for at det kommer som vektor/”outlined” format i pdf.

Vi hat gjort det let, i forbindelse med bestillingen kan du uploade din fil til os, klik blot på knappen upload ved produktet. Du skal være opmærksom på at et stor fil han have en hvis upload tid, hvilket også vil afhænge af den internetforbindelse som du anvender.

Har du problemer med upload kan du maile filen til: info@nameonit.dk, husk at angive hvilken ordre som din fil tilhøre.

Yderligere information eller bemærkninger til din bestilling kan angives i bemærkningsfeltet i efter du har indtastet dine adresseinformationer ved "kassen". 

Er du i tvivl, så sidder vi klar ved telefonen på hverdage mellem 09.00 og 16.00, ring blot til: +45 5120 5009