Pris: DKK 419,00
Varenummer: 00-00-03CG
Lagerstatus: 4

Tilvalg / varianter

* Skrifttype:

Limited Edition Carolina Gynning Eau Bottle. 

Vi har valgt at gravere denne termoflaske på den modsatte side af GPS-koordinatet, så vi ikke forstyrrer det flotte design.

Denne lækre Eau Bottle er designet i samarbejde med den berømte svenske malerinde Carolina Gynning. Termoflasken er printet med et af hendes smukke malerier, selvfølgelig ikke på bekostning af den ekstra holdbare overflade.
Termoflaskerne er lavet af rustfrit stål, som er produceret med et hårdt ydre, som kan modstå de fleste skrammer fra vind og vejr. Den er derfor oplagt til de kolde vandreture, da den kan holde de varme drikke varme i op til 12 timer eller til strandturen i sommervarmen, hvor termoflasken vil holde dine drikkevarer kølige i op til 24 timer. 
Termoflasken kan tåle opvaskemaskine. Vi anbefaler dog at man vasker proppen i hånden, da den ellers kan miste sin form og derfor ikke vil holde tæt på sammevis. 

Termoflasken er 100% fri for giftige materialer som BPA. Den er 28 cm høj, 10 cm bred og 10 cm dyb, og  kan indholde 50cl.

Til din gode samvitighed:

Eau bottles er med til at bygge brønde i Afrika,. Den er derfor graveret med et gps-koordinat, så du kan google lige netop det sted, hvor din Eau Bottle termoflaske har hjulpet en landsby, eller endnu bedre, du kan besøge landsbyen. 
En termoflaske er med til at give én person i Afrika 7-års forbrug af vand. 
Termoflaskens prop er lavet af plastik, som man har indsamlet fra havet,  primært fiskenet og sugerør. Så udover at hjælpe til i Afrika, er Eau Bottles med til at skabe et bedre havmiljø. 

Vi lasergraverer i dette produkt, det betyder at vi fjerner det øverste lag på sikkervis for at få designet frem. Graveringens "farve" kan derfor varierer en smule fra billedet, da der kan være variation i termoflaskens underside.

 

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God