Oprettelse af bruger:
Hvordan opretter jeg mig som bruger?
Øverst i venstre hjørne finder du knappen “opret konto”. Herunder indtaster du dine oplysninger og trykker på “fortsæt”. Du er nu oprettet som bruger, og kan ændre i dine oplysninger under “min konto”.

 Køb og levering:
Er det sikkert at handle online hos nameonit.dk?
Ja, du kan trygt handle hos os. Vi bruger QuickPay. De er certificeret til at håndtere betalingsdata, og QuickPay sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret. Dette betyder, at hverken nameonit.dk eller andre kan få adgang til kortoplysningerne. 
Hvornår modtager jeg mine varer?
Vi sender varerne afsted hurtigst muligt med GLS. Gravering af glas kan forventes op til 5 arbejdsdages produktionstid.  Ved eget design af puder, duge og lign. kan der forventes leveringstid op til 14 dage. Tryk på banner, flag etc. skal, der forventes en leveringstid på 2 - 4 uger.
For varer, hvor der kan forventes mere end de 5 arbejdsdages produktionstid, vil leveringstid fremgå på varerne.  Skulle der opstå uventede forsinkelser, vil vi straks oplyse dette til den anførte  e-mailadresse / telefonnr.

Skal jeg kvittere for modtagelsen?
Ja, ved modtagelse af varen enten hos en GLS shop eller ved levering til erhvervsadresse af GLS.  HUSK såfremt du kan se, at pakken er beskadiget at gøre indsigelser - og at dette noteres ved modtagelsen. Da det er GLS og ikke Name on it ApS, der har ansvar for at pakken kommer frem i hel stand.
Hvad koster porto udenfor Danmark?
Kontakt info@nameonit.dk, såfremt du ønsker en forsendelse til udlandet. Så finder vi sammen bedste løsning.
Kan jeg ændre eller annullere min ordre?
Du kan ændre eller annullere din ordre indtil 4 timer efter, at du har afgivet ordren.
Du mailer til kundeservice@nameonit.dk

Hvad hvis der er fejl i den modtagne ordre?
Skulle vi have lavet en fejl, så beklager vi naturligvis.  Kontakt os på kundeservice@nameonit.dk  så vi hurtigst muligt kan rette op på fejlen.
Hvad hvis min pakke er beskadiget ved modtagelse?
Har pakkerne synlige skader ved modtagelsen, skal der angives ”modtaget med forbehold”, når der kvitteres ved modtagelsen. Gøres det ikke, kan transportøren ikke stilles til ansvar for skaderne.
Ved at kvittere for modtagelsen godkendes leverancen.

Er pakken modtaget i fin stand, men der alligevel er sket en beskadigelse af varen, så kontakt os på: Kundeservice@nameonit.dk..
Hvordan returnerer jeg varer til nameonit.dk?
Returnering af varen sker for egen regning. Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du har ansvaret for varen fra tidspunktet for leveringen af varen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen – medmindre der er fremlagt dokumentation for returneringen.

Varene skal returneres til:

Name on it ApS
Høve Stræde 1, 4550  Asnæs

Tydelig mærket med den aftalte returnummer.

Hvornår bliver jeg opkrævet beløb for mit køb?
Ved betaling med kreditkort, trækkes beløbet, når varen afsendes. 
Vedligeholdelse:
Kan glassene tåle maskinopvask?
Ja, alle vores glas kan tåle maskinopvask.

Hvad er en vektorfil?
Det er en figur, der er opbygget af streger og kurver. En vektor fil kan skaleres i alle størrelser, uden at kvaliteten bliver forringet.
Typiske vektorformater: AI (Adobe Illustrator), EPS, PDF, CDR (CorelDRAW).

Hvordan virker gravering?
Når vi graverer glas , fjernes et lag af glasset. Dvs man "ridser" i glasset. Dermed opstår der en effekt, så det graverede kan ses på glasset.
Når vi graverer på træ, pap etc  fremtræder laget under overfladen. Eks på en sort æske er der ofte anden farve under.  Den kommer så frem ved gravering. Det kan fremtæde nærmest som sølv eller guld. Dermed opstår en flot effekt.
Ikke alle produkter egner sig til gravering.