Pris: DKK 309,00
Varenummer: 00-00-03R
Lagerstatus: 2

Tilvalg / varianter

* Skrifttype:

Red Eau Bottle med gravering. 

 

Eau Bottles er lavet med et trippelt isolerende materiale, der sikrer at dine drikkevarer holder temperaturen.
Termoflasken formår at holde koldt vand koldt i op til 24 timer og din kaffe varm i 12 timer.
Dens låsesystem er lavet af genbrugsplast fra vores have, primært fra fiskenet, som ofte bliver revet i stykker i uvejr og ender med at skade vores havdyr. Eau Bottles er altså med til at hjælpe vores natur og miljø til en renere fremtid.

Man skulle tro, at det var det bedste, men vi er næsten ikke begyndt.

ALLE Eau Bottles hjælper til med at bygge brønde i landsbyer i Afrika. Termoflaskerne er graveret med gps-kordinater, så du kan google dig til lige præcis dén brønd, som du har hjulpet til med at bygge!

Én termoflaske giver 7 års vand til en person i Afrika.
Man skulle tro at dette i sig selv var nok, men termofalskerne er lavet af slidstærkt rustfrit stål, som er lavet til at modstå et hvilket slags vejr og  er derfor oplagt at have med på rejser.
Det rustfrie stål sikrer samtidigt, at dine drikkevarer holder sig fri for skadelige kemikalier, som fx BPA, da termoflaskerne er 100% fri for giftige stoffer.

 

Vi lasergraverer i dette produkt, det betyder at vi fjerner det øverste lag på sikkervis for at få designet frem. Graveringens "farve" kan derfor varierer en smule fra billedet, da der kan være variation i termoflaskens underside.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God