Pris: DKK 369,00
Varenummer: 00-00-03PR
Lagerstatus: 3

Tilvalg / varianter

* Skrifttype:

Pride Eau Bottle. 

Termoflaskerne er lavet af rustfrit stål, som er produceret med et hårdt ydre, som kan modstå de fleste skrammer fra vind og vejr. De er derfor oplagte til de kolde vandreture, da den kan holde de varme drikke varme i op til 12 timer, eller til strandturen i sommervarmen, hvor termoflasken vil holde dine drikkevarer kølige i op til 24 timer. 
Termoflasken kan  tåle opvaskemaskine. Vi anbefaler dog, at man vasker proppen i hånden, da den ellers kan miste sin form og derfor ikke vil holde tæt på sammevis. 

Termoflasken er 100% fri for giftige materialer som BPA. Den er 28 cm høj, 10 cm bred og 10 cm dyb og kan indholde 50cl.

Til din gode samvitighed:

Eau bottles er med til at bygge brønde i Afrika! Der er derfor graveret  gps-koordinater, så du kan google lige netop det sted, hvor din Eau Bottle termoflaske har hjulpet en landsby eller endnu bedre, du kan besøge landsbyen. 
En termoflaske er med til at give én person i Afrika  7 års forbrug af vand. 
Termoflaskens prop er lavet af plastik, som man har indsamlet fra havet, primært fiskenet og sugerør. Så udover at hjælpe til i Afrika, så er Eau Bottles med til at skabe et bedre havmiljø. 

 

Vi lasergraverer i dette produkt, det betyder at vi fjerner det øverste lag på sikkervis for at få designet frem. Graveringens "farve" kan derfor varierer en smule fra billedet, da der kan være variation i termoflaskens underside.

 

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God