Pris: DKK 309,00
Varenummer: 00-00-03NS
Lagerstatus: Ikke på lager

Denne vare er udsolgt.

Naked Steel Eau Bottle er lavet af 18/18 rustfrit stål, som sikrer at dine drikkevarer holder temperaturen 42% bedre end nogen anden på markedet og sikrer at dine drikkevarere forbliver rene og uden skadelige kemikalier. 
Eau Bottles er 100% fri for giftige stoffer og BPA. 

 

Eau Bottles er ikke bare lavet i et lækkert design med trippelt isolerende materiale, der sikrer dig, at dine drikkevarer holder temperaturen, den er også lavet af et slidstærkt og shock proof materiale, der holder i årevis.

Eau Bottles termoflaske hjælper os med at bygge brønde i Afrika. En flaske donerer 7 års vand til en person i Afrika. 
Dette er fantastisk, og som en del af det flotte design, vil du kunne finde gps-koordinater på ALLE Eau Bottles, så du kan google,, hvor lige netop den brønd du har støttet ligger. 

 

Termoflasken er 28 cm høj og kan indholde 50cl. 
Termoflasken holder dit vand koldt i op til 24 timer og din kaffe varm i 12 timer, det jo fantastisk! 
Det rustfrit stål materiale er lavet til,at udholde alle slags vejr, og er derfor oplagt at have med på vandreture eller måske en lækker strandtur.

 

Vi lasergraverer i dette produkt, det betyder at vi fjerner det øverste lag på sikkervis for at få designet frem. Graveringens "farve" kan derfor varierer en smule fra billedet, da der kan være variation i termoflaskens underside.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God